• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Outdoor Vaccinationer

Vaccinationer

Efter at have bestilt en aktiv ferie i Europa, skal man være opmærksom på, at der i nogle tilfælde anbefales vaccination af rejsende til et antal europæiske lande. Følgende tre vacciner kan overvejes:

Stivkrampe (Tetanus)

Sygdommen stivkrampe skyldes infektion med bakterien Clostridium tetani. Bakterien findes i næsten al jord verden over, hvorfor smitterisikoen er stor. Smitten sker ved, at sår og rifter bliver forurenet med jord, som indeholder bakterien. Det anbefales, at alle rejsende til Europa bliver vaccineret imod stivkrampe. Vaccinationen beskytter imod sygdommen i 10 år.

Hepatitis A

Hepatitis A skyldes infektion med et virus, hvilket både kan resulterer i akut leverbetændelse og leversvigt. Sygdommen smitter ved indtagelse af mad og drikke, som er blevet forurenet med virusset. Da man på sine rejser ofte ikke kender til den hygiejniske kvalitet af den mad og drikke, som man indtager, skal det overvejes, om man skal vaccineres imod hepatitis A inden afrejse.

TBE (Tick-Borne Encephalitis)

Sygdommen TBE skyldes smitte med et virus, som overføres via flåtbid. Virusset er udbredt i Skandinavien, Baltikum, Sibirien, Rusland, Østeuropa og i visse dele af Tyskland og Østrig. Smitterisikoen er dog størst, hvis man skal opholde sig i skov- og kratområder, da der her lever flest flåter.
Spar 10 % på vaccinationer

Det anbefales, at rejsende starter på sine vaccinationer senest en måned før afrejse, da nogle af vaccinerne skal gives over flere omgange. Det er nu muligt at bestille tid til vaccinationer på apoteker i hele landet, hvor du får professionel rådgivning og hjælp. Rejsende hos Spot On Outdoor får 10 % rabat på vaccinationer. Bestil tid her: doctr.dk/vaccination

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.