• Mere end 25 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spoton-outdoor messe

Om os

Hos Spot on Outdoor arrangerer vi vandreferie og cykelferie i Europa.

Aktiv ferie for alle

Hos Spot on Outdoor arrangerer vi vandreferie og cykelferie i Europa. Vores rejser er for alle der ønsker en aktiv ferie kombineret med gode oplevelser i naturen men som foretrækker at sove i en seng om natten. Din bagage bliver transporteret fra hotel til hotel, så du kan koncentrere sig om at nyde den daglige cykeletape eller vandretur og de smukke omgivelser frem til næste overnatningssted.

Vælger du at booke et af vores populære cykelkrydstogter på fx Rhinen, de hollandske kanaler eller Donau har du base på skibet med mulighed for daglige cykelture langs floden om dagen.

Rejser fra A til Z…

Spot on Outdoor hjælper dig gerne med hele rejseplanlægningen fra A til Z så din rejse bliver ”spot on”.

Vi booker gerne din fly- eller togbillet til udgangspunktet for din aktive ferie og ønsker du ekstra overnatninger i forbindelse med din ferie hjælper vi også med det. Vi har et stort netværk af lokale samarbejdspartnere, som er parate til at give dig den bedste ferieoplevelse, og de står klar til at hjælpe dig, så du kan føle dig tryg på hele rejsen.

Ejer af Spot on Outdoor

Lene Bugge, siger:

“Jeg har gennem flere år boet i både Østrig og Schweiz, og jeg elsker bjergene og alle de oplevelser du får ved at bevæge dig rundt i de forskellige landskaber. Det vil jeg gerne dele med dig, og derfor har jeg startet Spot on Outdoor”

Generelle betingelser

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.