• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Sværhedsgrad

Sværhedsgraden for en tur er baseret på et gennemsnit af de forskellige dage på turen. Selvfølgelig er det individuelt hvor lang tid man tager om at cykle/vandre en rute og hvor mange pauser man ønsker undervejs. Derfor er vores tider ca-tider baseret på en almen gennemsnitlig kondition. Sværhedsgraden bedømmes ud fra længden af ruten og hvor kuperet tærranet er. Under hver tur er der en kort beskrivelse af ruten.

De nemme ture er for alle som har lyst til at vandre/cykle, og som har en god almen kondition. Er god til begyndere, som vil afprøve aktive ferier og god for børnefamilier.

Vores middel ture kræver en almindelig god grundform og her vil terrænet vil mere kuperet med flere bakker på ruten. Er god for alle med en normal kondition og en vis udholdenhed

De svære ruter er fysisk hårdere og kræver mere erfaring. Ruterne vil ofte være længere og mere kuperet. Her kræver det en god kondition og udholdenhed.

Det gør sig gældende for alle ture, at man ikke skal være gangbesværet eller have helbredsproblemer som kan påvirke ens velbefindende.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.