• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
vandreferie-i-Østrig

Sagt om vandreferie med Spot on Outdoor

Vandreferie i Harzen (juli  2019)

Kære Lene.

Nu er vi kommet hjem fra vores vandreferie i Harzen, og her få du lige en lille beretning omkring hele arrangementet fra os.

Det hele har været et godt og vel organiseret forløb. Vi har nydt det, især dagen op til Brocken med 32 grader i stegende sol😏 Det blev noget af en strabadser tur, men vi gennemførte det og er meget stolt af det.

Transport af vores bagage fra sted til sted, gik uden problemer. Overnatningssteder var alle fint med fint morgenbord og madpakker med nok drikkevarer, nogle steder fik vi tilbud ekstra vand i forbindelse med den stegende varme.

Den eneste minus i hele arrangementet var modtagelse og servicering vi fik på hotellet på Brocken. Personale var dårlig til at give en god information og var meget kort fra hoved i deres svar på nogle simple spørgsmål.

Alt i alt får i fem ud af fem mulige stjerner fra os, og vi vender tilbage til jer i fremtiden.

Med venlig hilsen
Hans og Inger

Vandreferie i Italien (juli  2018)

Hej Lene

Det var vores første vandreferie, bestemt ikke den sidste! Alt fungerede til UG+! Vi er meget tilfredse 😊

Dejligt at få turen gennemgået med Eurohike’s guide inden start, godt med info om busser, sejlbaner og lifte som vi skulle med. Rigtig fint materiale/kort og beskrivelse osv.

Ruten vi gik var virkelig flot og spændende, med fantastiske stier og udsigter! Hotellerne var rigtig fine, vi blev behandlet super godt, og bagagen var der hver dag når vi kom frem!

Vi har anbefalet jer til familie og venner!

Et lille ønske kan være, Dansk beskrivelse og materiale, samt mere tydelig markering af turen på ruten.

Med venlig hilsen
Flemming Christensen

Vandreferie i Østrig (juli 2015)

Kære Lene,

Jeg vil blot fortælle dig, at vi havde en fantastisk tur i Salzkammergut området – meget flot, meget velorganiseret, gode hoteller og god mad. Hvis du har brug for en reference på turen, så stiller vi gerne op – jeg har også lavet anmeldelse direkte til din samarbejdspartner.

Mvh Diego

Vandreferie i Østrig (juli 2013)

Hej Lene

Vi havde en skøn vandretur i Østrig. Alt fungerede fint. Ruten var vel-tilrettelagt og levede bestemt op til vores forventninger.

Mange hilsner Birgitte

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.