• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
sir-winston-holland-med-cyklister (1)

Sagt om cykelkrydstogt med Spot on Outdoor

Læs om hvad Spot on Outdoor’s rejsende fortæller om deres cykelkrydstogt

Cykelkrydstogt på Mosel (juli 2016)

Kære Frida.

Lige hjemkommet fra en skøn uge på Mosel. Der er en fantastisk service om bord. Man spiser rigtig god og varieret (imponerende hvad de kan frembringe på få m2.) fine cykler… en ferie vi vil huske. Lige lidt mere om service.

Togturen var kaos på vej ned (nok på grund af 22/7 i München). Aflyste tog, ingen reservationer, stå op og ekstra tog skift. Fra toget ringede jeg til skibet, og sagde vi først ville være fremme efter kl. 20.00, og om vi kunne få et eller andet at spise.
Vi kom frem til 4 retter varm mad – personalet havde ventet på os. Det kalder jeg service.

Med venlig hilsen og tak
Knud Mørk

Cykelkrydstogt på Donau (oktober 2014)

Hej Lene

Så er vi godt hjemme efter en fantastisk god tur.
Tak for god rådgivning, og hvor var alt fantastisk godt tilrettelagt og “timet” lige fra parkeringshus til alt om bord på “Normandie.” Vi vil til hver en tid anbefale turen til alle der spørger, og hvis du kunne få rejsebeskrivelsen oversat til dansk, så er turen til UG med kryds opad.
Endnu en gang tak til dig for at, du skaffede plads i det tidsrum vi gerne ville afsted.

På gruppens vegne. Bjarne

Cykelkrydstogt på Donau (juni 2014)

Hej Lene

Vi har haft en fantastisk dejlig tur, som vi kan leve højt på længe. Alt klappede. Dejlig rejseform som er kombineret med at være aktiv og så samtidig slappe af ved at nyde at få en lækker menu om aftenen. Dejlige kahytter, pænt og rent. Venligt personale. Gode cykler og gode ruter gennem smukke områder. Det er rart at bagagen bliver transporteret fra sted til sted, så man er fri for at skulle pakke sammen hver gang, og det er ikke sidste gang, vi skal på cykeltur med flodbåd.

Mvh Helle

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.