Om os

Aktiv ferie for alle…

Hos Spot on Outdoor arrangerer vi vandreferie og cykelferie i Europa. Vores rejser er for alle der ønsker en aktiv ferie kombineret med gode oplevelser i naturen men som foretrækker at sove i en seng om natten. Din bagage bliver transporteret fra hotel til hotel, så du kan koncentrere sig om at nyde den daglige cykeletape eller vandretur og de smukke omgivelser frem til næste overnatningssted.

Vælger du at booke et af vores populære cykelkrydstogter på fx Rhinen, de hollandske kanaler eller Donau har du base på skibet med mulighed for daglige cykelture langs floden om dagen.

Rejser fra A til Z…

Spot on Outdoor hjælper dig gerne med hele rejseplanlægningen fra A til Z så din rejse bliver ”spot on”.
Vi booker gerne din fly- eller togbillet til udgangspunktet for din aktive ferie og ønsker du ekstra overnatninger i forbindelse med din ferie hjælper vi også med det. Vi har et stort netværk af lokale samarbejdspartnere, som er parate til at give dig den bedste ferieoplevelse, og de står klar til at hjælpe dig, så du kan føle dig tryg på hele rejsen.

Ansvarlig for Spot on Outdoor er Frida Thomsen. Frida har siden 2006 arrangeret et utal vandre- og cykelferier i Europa og har en rigtig stor viden, som hun gerne øser ud af. Ikke mindst med cykelkrydstogter, hvor hun har personlig erfaring med langt de fleste af bådene.

Ejer af Spot on Outdoor, Lene Bugge, siger:
“Jeg har gennem flere år boet i både Østrig og Schweiz, og jeg elsker bjergene og alle de oplevelser du får ved at bevæge dig rundt i de forskellige landskaber. Det vil jeg gerne dele med dig, og derfor har jeg startet Spot on Outdoor”

 

Spot on Outdoor er en del af Spot on Travel som er medlem af
Rejsegarantifonden & Danmarks Rejsebureau Forening.

Kontakt os på tlf. 7234 4243 hverdage 10:00-16:00, mandage også 18:00-20:00 eller send en mail

© 2012-2016 Spot on Outdoor - en del af Spot on Travel a/s. Medlem af Rejsegarantifonden & Danmarks Rejsebureau Forening.